Maak je maandelijkse doelen visueel

Heel 2017 heb ik de wens gehad een Bullet Journal te beginnen. Dat is een homemade notitieboek waarin je je to do-lijstjes en afspraken op creatieve en overzichtelijke manier bijhoudt. Echter was het niets voor mij, want ik heb het schoolvoorbeeld van een doktershandschrift én ben een geboren perfectionist.

Als ik een schrijffout maak, scheur ik het liefste de pagina uit en begin opnieuw. Laat de GreenBook daar nu dé oplossing voor zijn!

Nieuwe week, schone lei

Je notities en krabbels bijhouden en eenvoudig uitvegen zodra de week voorbij is of als je, zoals ik, gek wordt van schrijffouten en misplaatste punten. Een schone lei is zo gemaakt met dit boekje! Ik deel mijn notities in door middel van handige planpagina’s die in allerlei soorten beschikbaar zijn. Zo is er onder andere te kiezen voor dag-, week-, maand- en jaarplanners, to do-lijstjes en raster- en lijnpagina’s. De pagina’s zijn allemaal los verkrijgbaar en eenvoudig in en uit het boekje te halen.

Zelf vind ik de blanco pagina’s het allerfijnst, want zo krijgt mijn creativiteit écht alle ruimte!

Deze lege pagina’s gebruik ik om sfeerpagina’s te maken, zoals mijn maandelijkse ‘goals’ of ideeën voor illustraties. De uitwisbare weekplanner en to do-pagina’s vul ik verder met mijn zakelijke en persoonlijke afspraken.

Ook gebruik ik mijn GreenBook om de eet- en drinkschema’s van mijzelf en mijn zoontje Olle bij te houden. Heel overzichtelijk en laagdrempelig en zo weet ik zeker dat we allebei niets tekort komen! 🙂

Geef terug.

Afgelopen herfst kreeg de GreenBook daarnaast een nog mooiere toepassing, namelijk in de vorm van de limited edition FAWAKA GreenBook. Opbrengsten hiervan gaan naar de Fawaka Ondernemersschool, een stichting die kinderen onderwijst in duurzaam ondernemersschap.

Kinderen leren dat ze met hun ideeën en wensen een verschil kunnen maken en benaderen dit vanuit een duurzaam perspectief. Een idee wat ik ontzettend mooi en inspirerend vind!

Eindeloos krabbelen

Ik ben gek op mijn GreenBook en heb nu mijn eigen Bullet Journal waar ik helemaal los in kan gaan!

Het is een mooi, veelbelovend product dat duurzaamheid en creativiteit feilloos combineert. Ik kan lekker los gaan in mijn GreenBook en het milieu is weer een handje geholpen; Ik ben fan! Jij ook?

Over Shari (Sjaartje)

 
Shari Pelkmans is een ontwerper uit regio Eindhoven. Onder de naam Sjaartje, zoals ze vanwege haar kleine postuur liefkozend genoemd wordt, gaat ze op zoek naar inspiratie op het gebied van duurzame interieur en lifestyle. Haar vondsten deelt ze op haar blog sjaartje.nl.
2018-08-28T07:38:38+00:00

Leave A Comment


Support
Neem contact op met Kaim Masmas

7 dagen per week – in het weekend minder beschikbaar
Live Chat via de knop rechts onderin

Bel/app +316 27 22 42 46
Stuur een mail naar wecare@ourgreenstory.com

There are no products